Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
Κατασκευαστές
 
bleft2
 
bleft3
 
bleft4
 
bleft5
 

Στην εταιρεία μας, μπορείτε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω τραπεζικού δανεισμού από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς. Η Χρηματοδότηση ξεκινά από 0% προκαταβολή έως και 72 μήνες εξόφλησης.

 

Επίσης υπάρχει δυνατότητα χρήσης πιστωτικής σας κάρτας με εφάπαξ πληρωμή . Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες όλων των τύπων και όλων των τραπεζών.

 

Αγορές ανταλλαγές αυτοκινήτων

Άμεση αγορά του αυτοκινήτου σας απολύτου μετρητοίς από την εταιρεία μας εφόσον πληροί τα κριτήρια μας για την τήρηση του ποιοτικού μας στόλου. Κατά την αγορά του αυτοκινήτου σας, αναλαμβάνουμε πλήρως όλη την διαδικασία διεκπεραίωσης διαδικασιών για την αγορά του.

Μπορείτε να ανταλλάξετε το αυτοκίνητο σας με νέο της επιλογής ανάμεσα στα επιλεγμένα αυτοκίνητα μας. Επισκεφτείτε μας για σας δώσουμε την προσφορά μας.

 

Βιολογικός καθαρισμός

Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας περνούν από διαδικασία βιολογικού καθαρισμού . Εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό καμπίνα αλλά και μηχανής καθώς και έλεγχο  του αυτοκινήτου σε όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη της μηχανής.

 

 

 
Banner
Banner